START

Sunday 5 January 2020

Takis Shelter μη κερδοσκοπικός οργανισμός (ΑΦΙΕΡΩΣΗ)

Image may contain: 1 person, dog and outdoor
Ο Τάκης περνούσε από την περιοχή σκουπιδιών της πατρίδας του στην Ιεράπετρα και αυτό άλλαξε τη ζωή του. Εκεί βρήκε έναν σκύλο με σπασμένο πόδι που άρχισε να φροντίζει. Σύντομα φροντίζει 40 σκύλους σε αυτήν την περιοχή. Άνθρωποι άρχισαν να τον απειλούν, έτσι ώστε ο Τάκης αγόρασε μια γη και έχτισε καταφύγιο Τάκη το 2013. Σύντομα τα χρήματα του Τάκη εξαντλήθηκαν και δεν είχε καμία βοήθεια από τις τοπικές αρχές ή από την κυβέρνηση. Δημιούργησε αυτή τη σελίδα στο facebook το 2015, ώστε οι άνθρωποι να δουν το έργο του και να δωρίσουν. Ο Τάκης εκτελεί μόνο το καταφύγιο και το καταφύγιο τρέχει 100% από δωρεές. Το καταφύγιο φιλοξενεί πλέον περισσότερα από 350 σκυλιά, 50 γάτες, 6 κατσίκες και 2 πρόβατα. Τα μηνιαία έξοδα του καταφυγίου είναι περίπου 8.000 ευρώ.
Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη όσον αφορά τα ζώα. Η οικονομική κρίση προκάλεσε πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σκυλιά τους στους δρόμους και επειδή οι Έλληνες δεν κάστισαν τα κατοικίδια ζώα τους, αυτά τα σκυλιά πολλαπλασιάστηκαν και τώρα υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες στην Ελλάδα και χιλιάδες περισσότερα γεννιούνται καθημερινά. Οι περισσότεροι από αυτούς περιπλανιούνται στους δρόμους, κακοποιούν σε τρομερή κατάσταση και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα. Έτσι λοιπόν η βάρκα πέφτει στον ελληνικό λαό για να βοηθήσει. Πολλοί βοηθούν, αλλά πολλοί φαίνονται μακριά και δεν τους νοιάζει. Ο Τάκης αφιέρωσε τη ζωή του βοηθώντας τα ζώα στην Ελλάδα και βοηθώντας τους ανθρώπους να αλλάξουν τη στάση τους απέναντί ​​τους.
Το καταφύγιο Τάκης χρειάζεται πρώτα και κύρια τους ανθρώπους να υιοθετήσουν τα σκυλιά και τις γάτες του. Ο Τάκης θέλει να κάνει υπεύθυνες υιοθεσίες ώστε τα σκυλιά και οι γάτες του να μην υποφέρουν ξανά. Για το λόγο αυτό δεν μεταφέρει ζώα. Εάν θέλετε να υιοθετήσετε ένα ζώο από το Shelter Takis, θα πρέπει να κλείσετε μια πτήση στην Κρήτη, να επισκεφτείτε το καταφύγιο, να δείτε τα σκυλιά και στη συνέχεια να επιλέξετε και να πάρετε μαζί σας το σπίτι των ζώων.


Εάν δεν μπορείτε να υιοθετήσετε μπορείτε να δώσετε. Ακόμα και η μικρότερη δωρεά μετράει.
ΔΩΡΙΖΩ

Pay Pal takisshelter33@gmail.com

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: ALPHA BANK
IBAN GR43 0140 6620 6620 0233 0001 066
όνομα: stegi prostasias adespoton zoon
BIC / SWIFT: CRBAGRAA
 
 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ LIKE ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Image may contain: 1 person, smiling, mountain, outdoor and nature 

Image may contain: one or more people, dog, outdoor and nature 

Image may contain: one or more people, dog, tree, outdoor and nature



Image may contain: one or more people, people standing, dog and outdoor 

Image may contain: 1 person, dog and outdoor 

Image may contain: one or more people, dog and indoor 

Image may contain: one or more people, sky and outdoor 


No comments:

Post a Comment

24HOURS

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ...

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ... :