START

Sunday 3 November 2019

Σπίτι στην Κύπρο αγόρασε Shakira (VIDEO)





Η Κύπρος ο μυστικός προορισμός των star 
Αφιέρωμα σ' ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά 
δίκτυα της Γαλλίας για την Κύπρο

Μπορεί η είδηση ότι Shakira kai Bill Murray 
αγόρασαν σπίτια στην Κύπρο να μην είναι «φρέσκια», 
ωστόσο «φρέσκο» είναι εκτενές αφιέρωμα στην 
Κύπρο από τον TF1 – ένα από τα μεγαλύτερα 
τηλεοπτικά δίκτυα της Γαλλίας – καθώς γυρίστηκε 
τέλη Οκτωβρίου και παρουσιάζει την Κύπρο ως τον 
μυστικό προορισμό των star. 
Η εκπομπή ονομάζεται «50 minutes inside» 
και παρουσιαστής είναι ο Έλληνας γνωστός 
παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας. Στην εκπομπή 
αναλύουν τους μυστικούς προορισμούς των 
διάσημων και πλουσίων ανά τον κόσμο, όπου 
οι επιλογές των επωνύμων που αναφέρονται στην 
εκπομπή είναι οι Μαλδίβες και η Κύπρος. 

Και όμως η Σακίρα αγόρασε σπίτι στην... Πέγεια 

Τελικά η Κύπρος δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε ντοκιμαντέρ που την παρουσιάζουν ως παράδεισο ξεπλύματος χρήματος αλλά και σε κάποια άλλα που... περιορίζονται μόνον στα περί παραδείσου της Μεσογείου!

Για του λόγου το αληθές.... χθες βράδυ προβλήθηκε στην γαλλική τηλεόραση, σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της χώρας, εκτενές αφιέρωμα στις ομορφιές της Κύπρου την οποία παρουσιάζουν ως ένα ταξιδιωτικό θησαυρό. Όπως εξιστορεί η εκπομπή ``50 minutes inside``, παρουσιαστής της οποίας είναι ο Έλληνας Νίκος Αλιάγας, στις ομορφιές του νησιού δεν μπόρεσαν να αντισταθούν ακόμη και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως είναι ο Πολ Μακ Κάρτνει, ο Έλτον Τζον, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κριστίνα Αγκιλέρα.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο TF1, η δημοφιλής Λατίνα τραγουδίστρια Σακίρα μαγεμένη από τις ομορφιές του νησιού, προχώρησε στην αγορά έπαυλης που βρίσκεται στην Πέγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα του εν λόγω αφιερώματος πραγματοποιήθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες από ένα πολυμελές συνεργείο το οποίο κατέφθασε από την Γαλλία. Η ομάδα επιστράτευσε μέχρι και drones για να μεταφέρει στον τηλεθεατή τα μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Ακάμα.

Από το μίνι ντοκιμαντέρ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι γνωστοί...influencers ορμώμενοι εκ Ρωσίας που όπως λένε κάθε γωνιά της Κύπρου προσφέρεται...για ινσταγκραμικές φωτογραφίες.
ΠΗΓΗ alphanews

Shakira: Και επισήμως… Πεγειώτισσα - Αγόρασε έπαυλη στην Κύπρο  

Κάτοικος Πέγειας με όλους τους… τύπους είναι πλέον μια από τις πλέον φημισμένες και δημοφιλείς παγκοσμίως σταρ του πενταγράμμου, η Σακίρα. Η λάτιν είναι εδώ και λίγο καιρό ιδιοκτήτρια μιας υπερπολυτελούς έπαυλης σε ένα από τα μαγευτικότερα φυσικά τοπία της Κύπρου, στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.
 
Στην ολοκαίνουργια έπαυλη, η ίδια και ο εξίσου διάσημος σύζυγος της, ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, μπορούν να απολαμβάνουν πολυτελείς ανέσεις όπως γυμναστήριο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σάουνα, υδρομασάζ, θερμαινόμενες πισίνες και σπα, καθώς επίσης γήπεδα και υποδομές διαφόρων αθλημάτων και πολλά άλλα.
 
Tο πολυτελές resort που βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα βρίσκεται δίπλα από την θάλασσα και προσφέρει απέραντες υπηρεσίες. Υπάρχει γυμναστήριο, σάουνα, υδρομασάζ, χώροι σπα, εστιατόριο και μπαρ. Επίσης, υπάρχουν ολoκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας, καθαριότητας και περιποίησης. Γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, παιδότοποι, ποδηλασία, ιππασία, watersports και yoga συμπληρώνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτό το μοναδικό resort.
 
Δίπλα από το resort, είναι υπό ανέγερση ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Στην πλατεία του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα μπορέσει να απολαύσει τα οκτώ εστιατόρια, bars, bowling, spa και waterpark και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα παρέχει το έργο.
 
Η εντυπωσιακή έπαυλη διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, γυμναστήριο, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα, wine cellar, hot tub και πολλές άλλες ανέσεις για τους ένοικους.  Η εξωτερική πισίνα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσόγειου και τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο την Γερόνησο.
 
Οι άνθρωποι που γνώρισαν τη Σακίρα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη με την περιοχή και ειδικά τη θάλασσα της. Την χαρακτήρισαν επίσης ως πολύ φιλικό και ζεστό άτομο, αναφέροντας ότι τους εξέπληξε η απλότητα του χαρακτήρα της.
 
Έχει επισκεφθεί την Κύπρο για διακοπές περισσότερο από μια φορά και την έχει ενθουσιάσει η κυπριακή φιλοξενία και ειδικά οι άνθρωποι στο πολυτελές resort που διέμεινε και αποφάσισε να αποκτήσει εκεί την εξοχική της κατοικία.
ΠΗΓΗ philenews.com

No comments:

Post a Comment

24HOURS

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ...

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ... :