START

Wednesday 27 November 2019

Διαβάστε πότε χωρίζουν συνήθως τα ζευγάρια



Αν τα Χριστούγεννα θεωρείται η εποχή που οι περισσότεροι άνθρωποι συνάπτουν σχέσεις λόγω μειωμένης θερμοκρασίας αλλά και εορτών, τότε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις περιόδους του έτους που τα περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν να διαλύσουν τον δεσμό τους.
Με αφορμή λοιπόν τη διάλυση δεσμών που έγιναν –ως συνήθως- κατά τη διάρκεια των διακοπών σας λέμε στο κείμενο παρακάτω ποιες εποχές η λέξη «τέλος» ακούγεται περισσότερο.
Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Αν και είναι λίγο ειρωνικό να χωρίζει κανείς στις 14 Φλεβάρη που γιορτάζεται ο έρωτας, ωστόσο αυτήν την ρομαντική ημέρα κάποιοι διακόπτουν τους δεσμούς τους. Σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες είναι αυτές που το παίρνουν απόφαση και δίνουν τα παπούτσια στο χέρι στον σύντροφό τους. Ίσως γιατί δεν δέχθηκαν καλό -ή δεν δέχθηκαν καθόλου- δώρο.
Μόλις μπαίνει η άνοιξη
Όταν αρχίζει και ζεσταίνει ο καιρός, οι ορμόνες τρελαίνονται και είναι δύσκολο για κάποιους να κρατήσουν σχέση. Θέλουν νέες γνωριμίες σαν μπαίνει η Άνοιξη.
Πρωταπριλιά
Πρόκειται για κάποιο αρρωστημένο αστείο; Όχι. Πολλές φορές ένα ψέμα μπορεί να κρύβει μια μεγάλη αλήθεια.  Εκείνη την ημέρα όλο και περισσότερες «πλάκες» καταλήγουν σε χωρισμό.
Τις Δευτέρες
Μελέτες έχουν δείξει ότι τη Δευτέρα τα περισσότερα updates που γίνονται στο Facebook αφορούν σε διάλυση της σχέσης. Ίσως φταίει το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχουν οι περισσότεροι να αντιμετωπίσουν και είναι πιο αγχωμένοι προβαίνοντας σε τσακωμούς που καταλήγουν σε χωρισμούς.
Το καλοκαίρι
Λίγο ο καύσωνας, λίγο η «παιχνιδιάρικη» διάθεση και οι άνθρωποι καταλήγουν να θεωρούν το έτερον ήμισυ περιττό. Το καλοκαίρι ενδείκνυται για πάρτι και γνωριμίες και οι περισσότεροι θέλουν να ζήσουν περιπέτειες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με αυτόν τον τρόπο.
Μετά τις διακοπές
Αυτό συνδέεται και με την από πάνω αιτία χωρισμού και έχει να κάνει φυσικά με τις απιστίες που γίνονται κατά τη διάρκεια των διακοπών. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους, διότι όπως λένε, το Φθινόπωρο θέλουν να τους βρει ανανεωμένους. Εξάλλου, ο Σεπτέμβρης ήταν πάντα ταυτισμένος με το ξεκίνημα μιας νέας αρχής.

No comments:

Post a Comment

24HOURS

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ...

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ... :