START

Tuesday 24 March 2020

Aυτό είναι το έντυπο για τις μετακινήσεις πολιτών -Sms στο σύστημα απαγόρευσης

Έντυπα και αποστολή μηνυμάτων σε ειδικό σύστημα θα εφαρμοστούν  για τις μετακινήσεις πολιτών, μετά το διάταγμα για απαγόρευση αχρείαστων μετακινήσεων που θα ισχύει από τις 18:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» αναμένεται  να ανακοινωθεί σήμερα στις 15:00, σε δημοσιογραφική  διάσκεψή στο προεδρικό στην παρουσία του υπουργού Εσωτερικών και υφυπουργού καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκου Κόκκινου,  το σύστημα που αφορά το  διάταγμα για απαγόρευση αχρείαστων μετακινήσεων που θα ισχύει από τις 18:00.

Το πρώτο έντυπο αφορά βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζόμενου και θα συμπληρώνεται και από τον εργοδότη.

Το δεύτερο έντυπο που τιτλοφορείται «ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα συμπληρώνεται από κάθε πολίτη και θα αφορά τις εξαιρέσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατία στο διάγγελμά του.

Πρόκειται για δείγμα και όχι κατ’ ανάγκη το τελικό.





Το σύστημα θα λειτουργεί μέσω των εντύπων και μέσω αποστολής μηνύματος το οποίο θα ενημερώνει το σύστημα για το που πηγαίνει ο κάθε πολίτης. Το σύστημα έχει ένα έξυπνο λογισμικό το οποίο θα κρίνει και θα παρέχει τις απαραίτητες άδειες μετακίνησης.

Σε πρώτο επίπεδο θα επιτρέπει όλες τις μετακινήσεις.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες μας το σύστημα θα μπορεί να επεξεργάζεσαι τον αριθμό και την συχνότητα αυτών των μετακινήσεων  και θα κρίνει κατά πόσον είναι λογικές ή κατά παράβαση του υφιστάμενου νόμου.

Για παράδειγμα

Αν κάποιος δηλώνει ότι πάει στην υπεραγορά 6 φορές την ημέρα ή

Αν παίρνει τον σκύλο βόλτα πολλές υπερβολικές φορές την ημερα

Επισκέπτεται κάποιον συνεχώς, τότε θα χτυπά ένα καμπανάκι και ο πολίτης θα δέχεται τις επιπτώσεις που προκύπτουν από τη μη εφαρμογή του νόμου.



No comments:

Post a Comment

24HOURS

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ...

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ... :