START

Saturday 21 December 2019

Θαυμα στην Παφο !!!!!!!!!!





Ο γιατρός Λάκης Γιουκας μας μεταφέρει ένα μικρό θαύμα που συντελέσθηκε στο νοσοκομείο Πάφου, σε ένα δημόσιο νοσηλευτήριο, από αυτά που συνεχώς έχουμε όλοι στο στόχαστρο της κριτικής.
Σύμφωνα με τον κ.Γιουκα ασθενής μεταφέρθηκε από ιδιωτική κλινική στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου σε κωματώδη κατάσταση. «Στο ΤΑΕΠ κάναμε κατεπείγον αέρια αίματος με τα πιο κάτω αποτελέσματα.



Αποτελέσματα που δεν συμβαδίζουν με την ζωή. PH αίματος ίσον  με 6,5. Στην διεθνή βιβλιογραφία ελάχιστοι ασθενείς επιβίωσαν με τα πιο κάτω  αποτελέσματα. Εγώ στα 30 χρόνια εμπειρίας μου δεν είδα σε ασθενή εν ζωή τέτοιο αποτέλεσμα δηλαδή PH αίματος 6,5.  Αμέσως ο ασθενής μεταφέρθηκε  στην μονάδα εντατικής θεραπείας
και τοποθετήθηκε  κεντρικός φλεβικός καθετήρας. Η ομάδα ξεκίνησε κατεπείγον συνεδρία αιμοκάθαρσης με τις  αναλύσεις του ασθενή να βελτιώνονται. Αιμοκαθάρσεις συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες.»
Σε δυο εβδομάδες , σύμφωνα με τον κ.Γιουκα ο ασθενής πήρε εξιτήριο και πήγε σπίτι του, χωρίς να χρειάζεται πλέον αιμοκάθαρση. Ο κ.Γιουκας ανέφερε με πίκρα και παράπονο ότι η συνεχής επωδός όλων είναι ότι  τα δημόσια νοσοκομεία νοσούν και είναι χάλια.
Και μάλλον έχει δίκαιο, γι’αυτό και εμείς αναδεικνύουμε και τα θετικά και τα μικρά θαύματα που γίνονται.

πηγη pafoslive.com.cy

No comments:

Post a Comment

24HOURS

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ...

Paparazzi: ΔΥΟ SHOCK ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ... :